Magazin > VIP
17135 ogledov

Nostradamus napovedal dramatične dogodke v kraljevi družini

britanska kraljeva družina, meghan markle, princ harry, princ Charlest, Kate Middleton Profimedia
Mario Reading je leta 2005 ob interpretiranju Nostradamusovih skrivnostnih pesmi iz leta 1555 dejal: "Preambula je, da bo kraljica Elizabeta II. umrla okoli leta 2022, stara okoli 96 let." In točno to se je zgodilo. Britanska kraljica je umrla septembra 2022.

V preteklih letih so se napovedi različnih prerokov izkazale za pravilne. Eden od prerokov, katerega vizije so se izkazale za osupljivo točne, je francoski zdravnik in astrolog s pravim imenom Michel de Nostradamus, znan kot prerok Nostradamus. Napovedal je točno leto kraljičine smrti, pojasnjuje avtor in vodilni strokovnjak za interpretiranje slavnega preroka Mario Reading.

Ko je pisal o Nostradamusovih skrivnostnih pesmih iz leta 1555, je Reading leta 2005 dejal: "Preambula je, da bo kraljica Elizabeta II. umrla okoli leta 2022, v starosti okoli 96 let." Točno to se je zgodilo. Britanska kraljica je preminila pred dvema letoma, 8. septembra 2022, Reading pa je v svojih interpretacijah navedel tudi, da je Nostradamus v eni izmed svojih pesmi zapisal besedno zvezo "King of the Isles", kar so interpretirali kot namig, da se bo večina Commonwealtha odcepila v času vladavine kralja Karla III.

Nostradamus | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Prerok je tudi trdil, da bo Charles prišel na prestol pri 74 letih. "Toda nezadovoljstvo določenega dela britanskega prebivalstva bo po njegovi ločitvi od Diane, valižanske princese, še trajalo," je v svojih interpretacijah zapisal Reading, kot poroča Večernji list.

Poznavalec Nostradamusovih del razlaga še, da bodo leta Karla prisilila k odstopu in da prerokov stavek "Nadomestil ga bo človek, ki nikoli ni pričakoval, da bo kralj" pomeni, da princ William ne bo sedel na prestolu. Avtor je še povedal, da bi v tem primeru princ Harry lahko postal kralj. Ta del prerokbe pa skrbi številne oboževalce kraljeve družine.

Komentarjev 5
  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:51 13.september 2024.

    Prav za leto 2024 naj bi bile Nostradamusove napovedi tudi te, "ko bosta denar in moč začela pohod, bodo ljudje izgubili vero in voditelje, vrednost valut bo strmo padla"...!? Prav za september 2024 pa se napoved glasi..."Mladi lev bo na ...prikaži več bojnem polju v eni bitki premagal starejšega; Skozi zlato kletko mu bo prebodel oči, dve rani se bosta zlili v eno in nastopila bo strašna smrt. Maziljen bo novi kralj, ki bo zemlji prinesel dolgotrajni mir"...!? Ajde žurnalisti, da slišim razlago!?

  • Avatar Zala
    Zala 12:34 12.september 2024.

    Katka verjetno zaradi zdravja ne bi mogla v celoti opravljati poslanstva kraljice. Prestol bosta z Vilijem najverjetneje prepustila bratu/svaku. Kaj ti pomeni kraljevanje, če je zdravje žene in mame ogroženo. Nič, bi dejala.

  • Pierre 11:33 12.september 2024.

    Kaj pa je napovedala Baba Vanga?

Sorodne novice