Magazin > VIP
167 ogledov

Če ne bi pobegnila v ZDA, Meghan Markle te obleke zagotovo ne bi smela obleči

meghan markle
1/5
Profimedia
Zakonska kriza? Zakonca Sussex vsak na svojem koncu.

Princ Harry se je konec septembra odpravil na solo potovanje po treh kontinentih. Začel ga je v New Yorku, nato je odpotoval v London, pretekli torek pa je odletel še v Južnoafriško republiko. Kot poroča Bunte, je Harry v Afriko odpotoval nenačrtovano, svoje bivanje pa bo sedaj še podaljšal. To je seveda spet obudilo zlobne jezike, ki trdijo, da je Harryjev zakon v krizi.

Sama se namreč naokoli potika tudi Meghan Markle, in to v obleki, ki je verjetno marsikomu vzela dih. Za gala dogodek, ki ga je organizirala losangeleška bolnišnica za otroke, si je vojvodinja nadela rdečo kreacijo Caroline Herrera, ki je razkrivala njen dekolte in vitke noge.

Isto obleko je nosila že 10. novembra 2010, ko sta se z možem udeležila nekega prestižnega dogodka. Meghan si je lase takrat spela v strogo figo, obleko pa je popestrila z vlečko. Lepotica je bila tokrat videti precej bolj sproščena. Lase so ji divje padali na ramena, ker ni nosila vlečke, je obleka lepše poudarila njeno fit telo. 

Meghan je na dogodek pospremila prijateljica Kelly McKee Zajfen. Zajfen je soustanoviteljica neprofitne organizacije Alliance of Moms, ki se zavzema za noseče najstnice, ki živijo v rejništvu.

Sicer pa se spet veliko govori o tem, da par zapuščajo zaposleni. Pred nekaj dnevi je odpoved dala tudi Ashley Hansen, njuna PR-ovka, ki je zanju delala dve leti. Hansen je v Los Angelesu ustanovila svoje podjetje za odnose z javnostmi, ki bo sicer predstavljajo tudi zakonca Sussex. Meghan in Harry sta Ashley javno čestitala in dodala, da ju zelo veseli, da bo še naprej bdela nad ljudmi, ki v njunem imenu komunicirajo z javnostmi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.