Magazin > VIP
41085 ogledov

Takšnega moža, kot ga ima znana Slovenka, bi si želela vsaka!

Riba, raca, rak
1/6
Planet TV
Kakšne besede …

V kulinarični oddaji Riba, raca, rak je za zvezdniške goste kuhala voditeljica Lea Mederal Gams, ki je znana po svoji avtorski oddaji Potep z Leo, kjer znane Slovenke in Slovence intervjuva med izleti po slovenskih gorah. Zaupajo ji marsikaj, kar drugim voditeljem ne. Zakaj je tako, je nekoč razložila znana psihologinja. Več o tem TUKAJ. 

Lea je za svoje goste v oddaji Riba, raca, rak pripravila jadranske kozice za predjed, piščanca s krompirjem in solato za glavno jed ter čokoladno sladico. Ob kuhanju pa je razkrila tudi delček zasebnega življenja. Še posebej lepo je pohvalila svojega moža, s katerim sta par že vrsto let. 

"Moj mož je moj najboljši prijatelj, moj ljubimec, moj zaupnik in je res moški, ki zna poslušati, prisluhniti in tudi rešiti kakšno težavo. Res mi je v veliko oporo in sem zelo, zelo vesela, da sva se prav midva našla na tem velikem svetu," je povedala o svojem soprogu.

Par ima sina, ki je star tri leta in na katerega je Lea izjemno ponosna, saj sta ga s soprogom tako lepo vzgojila.. 

Kljub idiličnemu življenju pa je šel par tudi čez težke trenutke. Njena izkušnja z materinstvom se je začela kot velika življenjska preizkušnja, iz česar se je veliko naučila. "Oh, da, povsem drugače danes gledam na življenje. Veliko bolj ceniš stvari, ki so bile prej samoumevne. Ko slišim, da se ljudje pogovarjajo o tem, kateri spol bi raje imeli, si vedno mislim, da to sploh ni pomembno. Res ni. Pomembno je le zdravje otroka," je za Žurnal24 povedala aprila 2022 

Kljub vsem lepim besedam pa moža v oddaji ni pokazala, pač pa je na pomoč pri kuhanju večerje poklicala dobrega prijatelja Tomaža Miheliča Marleno. Tomaž je hribe namreč vzljubil prav z Leo in jo celo prekosil, ko je prehodil slavni Camino in o tem napisal knjigo. 

Komentarjev 1
  • Pierre 10:09 27.oktober 2024.

    A imajo ti ''slavni'' RES vse tako IZJEMNO urejeno v življenju??? Hm hm...

Sorodne novice