Magazin > VIP
1114 ogledov

Pred kamero: Znana Slovenka v solze spravila kolegico

Riba, raca, rak
1/6
Planet TV
Solze so lile v potokih, ni in ni mogla nehati jokati …

Ta teden je v oddaji Riba, raca, rak za štedilnik prva stopila glasbenica Eva Hren. Ni imela prav lahke naloge, saj sta kar dva njena zvezdniška gosta vegetarijanca, Andrej Težak - Tešky in Katarina Habe, sama pa je zaprisežena mesojedko.

Celo tako zaprisežena, da je med potovanjem v Afriko poskusila pečeno opico. Za naše območje nekaj povsem nesprejemljivega, a Eva je povedala, da je to obred iniciacije v tistih krajih, saj morajo dečki, da postanejo moški,  ujeti in speči celo opico.

Eva seveda ni postregla opice, pač pa testenine z limono, svinsko ribico za mesojedce in piti, obloženo z jajčevci za vegetarijance. Za sladico pa se je lotila jedi, ki jo je pripravljala drugič v življenju, to je kremna rezina. Že drugič se ji je ponesrečila, a Eva je zadevo rešila zelo elegantno in sicer tako, da je vse plasti kremne rezine zložila v kozarec in okrasila. 

Težki, ki je že veteran naših kulinaričnih oddaj, tekmoval je namreč v MasterChefu, jo je pohvalil in povedal, da so tovrstne sestavljene sladice trenutno zelo v trendu. 

A to ni bilo edino presenečenje, ki ga je Eva pripravila svojim gostom. Kot je znano, sta Eva in Katarina skupaj s kolegico aktivni v skupini Katrinas, zato so dekleta poskrbela za glasbeno poslastico in ob večerji zapele njihovo znano skladbo Letim, ki je leta 2001 prejela glavno nagrado strokovne žirije za najboljšo skladbo na festivalu Slovenska popevka. 

Letele pa so tudi solze, in to v potokih. Igralka Lea Cok je bila nad njihovim nastopom tako ganjena, da je kar jokala in jokala. Povedala je, da jo je nastop tako ganil, ker je tudi sama trenutno v podobnem življenjskem obdobju, kot ga opeva skladba. 

29 let staro igralko smo spoznali v filmih Prasica, slabšalni izraz za žensko (2021) in Posledice (2018). Trenutno pa sodeluje pri projektu Belo se pere na devetdeset, ki je v nastajanju in ga snemajo po istoimenski knjižni uspešnici Bronje Žakelj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice