Magazin > VIP
9940 ogledov

Znani Slovenec mahal s katamarana in vpil: "Živijo, revni ljudje"

Riba, raca, rak
1/12
Planet TV
Še znani Slovenci so ob luksuzu Oriane Girotto ostali brez besed.

Tako posebnega ambienta, kot ga je izbrala Oriana Girotto, v kulinarični oddaji Riba, raca, rak še ni bilo! Oriana je svoje zvezdniške goste, Hajdi Korošec, Blažko Müller, Anabel in Gašperja Berganta, namreč povabila na Primorsko in za svoj kulinarični večer najela kar katamaran. 

Da so bili gosteje nad ambientom navdušeni, ni skrivnost, nekateri so bili na katamaranu celo prvič. Blažka je priznala, da so se zaradi veselj, ki so ga občutili ob tem posebnem večeru, kar malce otročje obnašali, še najbolj pa komik Gašper Bergant, ki je med plovbo s katamarana mimoidočim v majhnih čolničkih vpil: "Živijo, revni ljudje." 

Oriana pa ni očarala le z izbiro ambienta, temveč tudi s svojo italijansko pojedino, za katero je sestavine izbrala na tržnici. Miza se je šibila pod sicilijanskimi predjedmi, solato caprese, brusketami in melono s pršutom.

Za glavno jed je postregla sicilijanske testenine, testenine z limono in polnjene bučke ter jajčevce, za sladico pa preprosto spenjeno kavico, kot jo pijejo v Neaplju, in ki je druščino pokonci držala še pozno v noč. 

Nič čudnega, da je osvojila tedenski izziv in z 19 točkami premagala svoje zvezdniške sotekmovalce. Fotografije čudovitega večera najdete v galeriji. 

 

Komentarjev 6
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:57 12.oktober 2024.

    Kdor ne razume Gašerjevega sarkazma naj ne komentira.On je tudi proti takemu razkazovanju,sami eni tega ne dojamete

  • vojko19 09:39 12.oktober 2024.

    nizkotneži

  • munja 08:50 12.oktober 2024.

    Sami "zvezdniki", ha, ha ,ha!!

Sorodne novice