Magazin > VIP
65938 ogledov

Riba, raca, rak: Znani Slovenec zastrupil goste

Riba, raca, rak
1/7
Planet TV
"Tresli" so se še pred pojedino.

Čeprav so se znani Slovenci pred včerajšnjo pojedino v šovu Riba, raca, rak šalili in s seboj prinesli klobaso, ker je njihov gostitelj komik Andrej Težak Tešky vegetarijanec.

Razkril je, da je kuhati začel že kot otrok, pri babici, zaradi katere je bilo njegovo otroštvo zelo srečno. Med prvimi poskusi kuhanja pa se je tudi zgodilo, da sta s sestro z gobami zastrupila prijatelje.

A igralka Lea Cok in glasbeniki Eva Hren, Katarina Habe in Mišo Kontrec so lahko bili brez skrbi, celo ravno obratno. Tešky je namreč pripravil profesionalno vegetarijansko pojedino. Da je za štedilnikom pravi virtuoz, je sicer dokazal že v šovu MasterChef. 

Ob predjedi je Eva Hren celo zajokala, saj Tešky vegetarijanski "tatarski biftek" oblikoval v obliki srca in ga postregel na senenem pogrinjku. Po pozdravu iz kuhinje je sledila juha s polnjenim bučnim cvetom, za glavno jed pa je postregel pečen krompir, polnjen z vegetarijanskim mesom. Mišo, ki je zaprisežen mesojedec, je bil navdušen, kar si je Tešky štel v veliko čast.

Pika na i pa je bila sladica oziroma prava sladka umetnina, saj jo je Tešky sestavil iz treh komponent, čokoladnega musa, čokoladnega oklepa in sadnega želeja.

Postregel pa je tudi glasbeno sladico, in sicer improvizirano podoknico, ki jo je začinil s svojim črnim humorjem. Za sanjsko pojedino so mu čisto vsi podelili vse možne točke, skupaj jih je torej zbral 20. 

A za Andrejevim črnim humorjem je veliko srce, saj je organiziral že več dobrodelnih tekov in pohodov, s katerimi je pomagal otrokom iz socialno ogroženih družin. Povedal je, da tudi sam kot otrok ni imel veliko in je morda to razlog, da se čuti dolžnega pomagati.

Komentarjev 7
  • Senta 00:54 18.oktober 2024.

    !!!!!!! Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu

  • GarBollo001 16:47 17.oktober 2024.

    Ha ha ha- vsak gobčen tip(ka) bi bil rad chef- ali kdo ve, kaj je obistna pečenka? Kuharji (poklicni, prosim, ne komentirajte) Vsak trotel, ki ima kamero in kakšno vezo pri TV, je že veliki mojster. Največje "bruhanje" je pa Masrer Chief.

  • Tadej 14:49 17.oktober 2024.

    Se en zagrenjen in nesrečen vegan. Planet TV bi resno lahko začel izbirati normalne goste, ki nimajo psihičnih tezav.

Sorodne novice