Magazin > VIP
10805 ogledov

Mišo Kontrec nategnil več znanih Slovencev!

Riba, Raca, Rak
1/6
Planet TV
Skoraj vsi so mu nasedli …

V kulinarični oddaji Riba, raca, rak je v petek kot zadnji kuhal glasbenik Mišo Kontrec. Lea Cok, Andrej Težak Tešky, Eva Hren in Katarina Habe so bili priča toplemu prekmurskemu sprejemu, čeprav so kar takoj dobili nalogo in sekali drva ob ognjišču. 

To, kar je v oddaji Riba, raca rak, naredil Mišo, pa ni še nihče. Svojim gostom je predjed namreč postregel na pladnjih, v obliki violine, ki jih je prav za to oddajo izdelal sam. Posebne pladnje s posvetili, na katerih je postregel sladico, prekmursko gibanico v kozarcu, pa so gostje dobili kot darilo. Glavna jed je bila seveda mesna, golaž, saj je bil Mišo ob dveh vegetarijancih čez teden malce prikrajšan.

Gibanico mu je pomagal pripraviti najmlajši sin, Mišo ima namreč štiri sinove, in sicer s tremi različnimi ženskami. Prvega sin je vzgajal kot samohranilec, dva otroka ima iz prejšnjega zakona, najmlajšega sina pa s partnerko, s katero je srečen že več kot deset let.

Riba, Raca, Rak | Avtor: Planet TV Planet TV

Violina pa ima za glasbenika prav poseben pomen. V oddaji se je svojim gostom namreč zelo odprl in povedal, da je v mladosti zaradi straha pred množico potreboval tudi pomoč psihiatra. "Zbolel sem in sem imel panični strah pred množico. Obiskal sem psihiatre, razne ustanove, takrat sem bil star 23 let. Z mano pa je igral pokojni romski violinist, ki mi je vedno govoril, da moram igrati violino, jaz pa sem igral harmoniko in klavir. Ta gospod je umrl in se mi prikazoval v sanjah, zato sem brata prosil, da mi kupi violino in me je pokojni kolega učil v sanjah," je razkril Mišo. 

A to ni bila edina zgodba, s katero je osupnil goste. Že v ponedeljek je namreč omenil, da je na križarki kuhal za 75 gostov, ta večer pa je zgodbo tako razdelal, da so mu znani Slovenci že povsem verjeli. Le Tešky je bil v dvomih, kje po Balkanu naj bi plula križarka. Mišo je namreč trdil, da je kuhar na ladji, na kateri je igral, hudo zbolel, zato je on vskočil kot kuhar. 

"Užival sem v tem, da sem jih držal v negotovosti," je povedal in jim na koncu le razkril, da se to sploh ni zgodilo. Lea mu je priznala, da bi moral na igralsko akademijo, saj jih je odlično "nategnil". Dekleta so mu verjele, le Tešky je bil v dvomih. "Ne smete mi zameriti, jaz ne morem iz svoje kože," je povedal v smehu.

Večer, poln smeha in prekmurske kulinarike, so s kitaro in petjem zaključili ob ognju. Mišo je dobil 19 točk, z 20 točkami pa sta ta teden v kulinaričnem izzivu povedla Tešky in Lea. 

Riba, Raca, Rak | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 2
  • Grof 09:39 19.oktober 2024.

    A.H.F. Neobdelana češpla, oblizuješ kosmata jajca, pa nimaš časa, da se podpišeš kot avtor navedenega članka

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 08:15 19.oktober 2024.

    Ni čudno, da se avtorji teh bednih naslovov skrivate za kraticami..

Sorodne novice