Magazin > Film & Glasba & TV
2201 ogledov

Takšne vroče misli je o tem znanem Slovencu imela naša poročena voditeljica

matic herceg Planet TV
Ta teden se je začel s kulinaričnim podvigom Matica Hercega.

Ta teden v šovu Riba, raca, rak kuhalnico vrtijo Tamara Fortuna, Lea Mederal Gams, Maj Žerdin, Ana Žontar Kristanc in Matic Herceg. Prvi je za štedilnik stopil radijski voditelj, ki je bil leta 2023 razglašen za najbolj seksi znanega Slovenca.

To je Lea Mederal Gams vedela. Prav tako ji je bilo znano, da je Matic gasilec in to je podžgalo njeno domišljijo ... "Danes bo po mojem mnenju 'the one' večer, ker bo verjetno priredil velik šov. Predstavljam si, kako nas bo pričakal v gasilski opremi, zgoraj brez in se bo spustil po drogu in nam prinesel pladenj ... " je sanjala Lea. Ko je Ana slišala njene besede, je vprašala: "A smo v bolj večernem tipu oddaje? Kdaj se predvaja ta oddaja? (smeh)"

Matic jih sicer ni pričakal brez majice, a dekleta so bila tudi brez tega bombončka malo "mokra", saj so jih pričakali gasilci in njihov kombi poškropili z vodo. Posledično je bilo vse naokoli mokro, kar je največ težav povzročalo Ani in Tamari, ki sta prišli v sandalah. Matic ju je, kot se za pravega kavalirja spodobi, odnesel iz avta na suho, česar sta se dekleti razveselili skorajda bolj kot večerje, ki je Maticu prinesla 18 točk. 

Radijski voditelj je priznal, da s kuhanjem nima veliko izkušenj, jih pa ima kot gasilec. Razkril je, da je prvi v gasilski dom stopil, ko mu je bilo pet let. "Primarna naloga nas gasilcev je, da rešujemo življenja," je povedal postavni mladenič in dodal: "Pomagati sočloveku v krizi ... to je zafrknjeno, a to je naša dolžnost in to je naša čast, za katero stojimo."

Matic je tako zaljubljen v gasilstvo, da v gasilskem domu preživi celo več časa kot doma ..."V najtežjih trenutkih so gasilci tisti, ki me dvigujejo. Ko moram glavo odklopiti, so gasilci tisti, ki me spravijo v dobro voljo," je še povedal o svojem malem, a srčnem gasilskem društvu, ki na mednarodnih tekmovanjih dosega lepe uspehe. 

Komentarjev 1
  • Pierre 09:50 22.oktober 2024.

    A jih je pobrizgal z brizgalno??? Nisem gledal do konca...