Magazin > VIP
4412 ogledov

Nenapovedano v javnosti: Presenečeni, kako je po koncu kemoterapije videti Kate

Kate Middleton
1/5
Profimedia
Princesa Kate in William sta obiskala Southport, kjer je pred kratkim moški z nožem napadel več otrok.

Princesa Kate se je po zaključku zdravljenja s kemoterapijo nepričakovano pojavila v javnosti. Britanska princesa in njen mož, prestolonaslednik princ William, sta skupaj obiskala Community Center v Southportu. Nedavno se je v mestu namreč zgodil brutalen napad z nožem, med katerim je napadalec zabodel več otrok. Kraljevi par se je srečal tako z reševalci, ki so posredovali na kraju dogodka, kot z družinami žrtev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Princesa je bila videti polna energije in nasmejana, že nekaj mesecev pa se poraja vprašanje, kako to, da kljub zdravljenju s kemoterapijo ni izgubila svojih bujnih las, ki so njen zaščitni že od nekdaj. 

Mnogi so izrazili nezaupanje, da lahko nekdo, ki je na kemoterapiji, ohrani tako sijoče in dolge lase. "Lahko prejemate kemoterapijo in ne izgubite las," so se spraševali. A zdravniki potrjujejo, da vse kemoterapije ne povzročijo izpadanja las. Medtem ko so nekatera zdravila dobro znana po tem, da povzročajo znatno redčenje ali izgubo las, imajo druga manj hude stranske učinke. 

Ker podrobnosti v zvezi s preventivno kemoterapijo valižanske princese niso bile javno objavljene, je možno, da so določena uporabljena zdravila, ki jih je prejemala, zmanjšala izpadanje las, je poročal Hindustan Times. 

Pojavile so se celo govorice, da je princesa odsotnost izkoristila tudi za lepotne popravke, kar pa so verjetno le zlobne govorice. Kate je po kemoterapiji sicer videti dobro, a fotografije od blizu kažejo, da pri 42 letih nikakor ne skriva drobnih gubic, ki ji krasijo obraz. 

Valižanska princesa je 9. septembra v intimnem in ganljivem video sporočilu delila svoje olajšanje, ko je potrdila, da je zaključila preventivno kemoterapijo. Kate je spregovorila o svoji izkušnji in povedala, da je bila za njeno družino "neverjetno težka". 

Princesa je nadaljevala: "Zdaj se osredotočam na to, da naredim vse, kar lahko, da ostanem brez raka. Čeprav sem končala s kemoterapijo, je moja pot do ozdravitve in popolnega okrevanja dolga in vsak dan si moram še naprej vzeti tako, kot pride."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice