Magazin > VIP
61345 ogledov

Miha iz Poroke na prvi pogled pokazal svojo 13 let mlajšo simpatijo

poroka na prvi pogled, Miha Plasaj Planet TV
Če v šovu ni imel ljubezenske sreče, pa se mu je le nasmehnila, ko so ugasnile kamere.

Miha Plasaj, ki se je v letošnji sezoni šova Ljubezen na prvi pogled trudil, da bi osvojil srce Olge, s katero so ga poročili televizijci, a se zanju žal ni izšlo, ima več sreče v resničnem življenju. Na družbenih omrežjih je te dni objavil fotografijo, na kateri je v objemu simpatične gospodične. Televizijski ženin je za Žurnal24 povedal, da gre za čisto svežo simpatijo, s katero sta se šele začela družiti, a da je glede tega, ali bosta druženje nadaljevala, zelo optimističen. 

Simpatična gospodična je od Mihe mlajša 13 let, skupna fotografija, ki jo je objavil, pa je nastala na festivalu Pivo in cvetje, kamor sta se odpravila na nastop Žana Serčiča

Po burni televizijski zvezi z Olgo se Mihi tako očitno le nasmiha ljubezenska sreča. Z Olgo jima namreč nikakor ni steklo, postavna Rusinja je svojega soproga večkrat pokritizirala, med drugim jo je zmotilo to, da je na glas povedal, da se nečesa boji. To se ji pač ni zdelo možato. Na predzadnji ceremoniji se je Olga odprla in povedala, zakaj je bila večkrat tako kritična. Za seboj ima namreč težko preteklost, polno zlorab. Mihi so se ob njeni zgodbi zarosile oči. 

Med končno ceremoniji sta se oba strinjala, da želita ostati prijatelja, a iz te moke očitno ne bo kruha. Miha je za Žurnal24 namreč povedal, da z Olgo danes nista več v stikih. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Plasaj (@mihaplasaj)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice