Magazin > VIP
64618 ogledov

Znana Slovenka po tragični izgubi moža našla novega partnerja

danica lončarič Facebook
Končno je našla srečo!

Danica Lončarič v prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled žal ni našla sreče v ljubezni. V šov se je prijavila po tem, ko je leta 2017 tragično izgubila moža, njeni otroci pa ljubečega očeta. Vmes je bila nekaj časa samska, sedaj pa je za Žurnal24 uradno potrdila, da je našla svojo ljubezen.

“Ja, na fotografiji je moj srčni izbranec. Lahko povem, da sem srečna in da sva skupaj že kar nekaj časa. Spoznala sva se preko skupne prijateljice,” je razkrila Danica, ki je, kljub temu da je glede datuma začetka razmerja ostala skrivnostna, potrdila, da gre za istega moškega, s katerim je lani junija objavila fotografijo, kako se držita za roko.

Danica Lončarič | Avtor: Instagram Instagram

Lepotica se je pred kratkim lotila novega projekta, in sicer izdelave zapestnic za samske, zasedene in tiste, ki se ne želijo vezati. “Samski se zelo težko prepoznamo in zelo težko najdemo koga. Eni so sicer uporabniki aplikacij za zmenke, jaz pa sem se domislila ideje z zapestnicami. Rdeča zapestnica pomeni, da si samski in da aktivno iščeš ljubezen, bela pove, da se oseba noče vezati, črna pa pove, da je oseba zasedena,” je povedala in dodala, da upa, da bo samskim tako olajšala spoznavanje bodočih partnerjev. 

Danica je mati samohranilka otrokoma, ki sta stara 15 in 10 let. Po tragediji, ko ji je maja 2017 umrl mož, ju vzgaja sama. Kako si je pomagala ob veliki izgubi, je razkrila na svoji spletni strani, kjer kot NLP terapevtka pomaga drugim, ki se znajdejo v takšni situaciji: “Knjige, seminarji, svetovanja itd. Iskala sem vire, ki mi bodo v pomoč. Začela sem se dodatno izobraževati, da bi poiskala način, kako preboleti takšno izgubo. In tako sem se sestavila, kot se sestavi hiša iz kart, a moja hiša ima trdne temelje in vem, da je ni moč zrušiti. Ob družini, nekaj dobrih prijateljih in vseh virih sem ponovno našla pozitivni namen, preokvirila celotno izkušnjo, stres uporabila za energijo reševanja izzivov in se odločila, da bom pomagala drugim ljudem skozi njihove zgodbe.”

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:41 10.julij 2024.

    Ni vsak, ki se pojavi v enem brezveznem šovu znani Slovenec, posebaj ne po parih letih po šovu.

  • GarBollo001 13:33 10.julij 2024.

    Kdo pa je ta plastičarka?

  • Antivaxer 08:10 10.julij 2024.

    AVTOR Em. P. Ti poznaš ogromno znanih slovenk, za katere vsaj jaz, še nikdar nisem slišal! A te lahko prosim, da ne uporabljaš izraza "znana slovenka" tako pogosto? Če pa že, pa naj bo to znana slovenka, ki ni iz ...prikaži več poptv in podobnih medijev...