Magazin > VIP
49353 ogledov

Andreju (Poroka na prvi pogled) umrl otrok

andrej štelcer, poroka na prvi pogled Planet TV
Irena je vedela za njegovo travmo.

Andreja Štelcerja smo spoznali v letošnji sezoni Poroke na prvi pogled. Strokovnjaki so bili mnenja, da bi se po samih slabih izkušnjah z ženskami (ena naj bi ga celo zastrupila) 47-letnik najbolje razumel z 48-letno Ireno Martinjak. Žal se je izkazalo, da so se krepko zmotili.

Ko je Irena soproga prvič videla, je bila globoko razočarana. Takoj je začutila, da ni pravi zanjo, kar se je menda pokazalo že na medenih tednih, ko naj bi Andreju kar naravnost povedala, naj se ne zaljubi vanjo. Njun odnos je postajal vse bolj zapleten in sovražen, saj nikakor nista našla skupne besede. No, Irena je našla preveč besed ... Iz Andreja je hotela izvabiti globoke pogovore, se pogovarjati o izzivih, a Andreju ni bilo do govorjenja in je soprogo vsakič utišal z besedami, naj mu pove na kratko, v kamero pa dejal, da njenega govoričenja o travmah noče poslušati, saj ni pomirjevalo. Irena je od njega pričakovala razumevanje, a ga ni dobila.

Na televizijskih ekranih pa nismo videli pogovora med Andrejem in Ireno, o katerem je v podkastu z udeležencem Markom spregovorila strokovnjakinja Sonja Javornik. “Meni je žal, da ni bilo v zaključni ceremoniji prikazan del, ko sem vprašala Ireno, ali se spomni, kaj ji je Andrej povedal na poroki, ko sta se fotografirala,” je povedala.

Seveda je pozabila, da ji je povedal, da bi njegov otrok danes imel 27 let. To pomeni, da mu je Irena ves čas očitala, kako ni poslušal njenih travm, ona pa že na poroki ni prisluhnila njegovi. Delala se je ‘norca’, kako on ni imel nobenih travm,” je ogorčeno nadaljevala Sonja.

Andreja smo kontaktirali, a zadeve ni hotel komentirati, ker noče odpirati starih ran.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:44 01.julij 2024.

    Koliko naj bi bil star otrok, ko je umrl ali je šlo za splav?

  • Trtamrta 12:59 01.julij 2024.

    Tale Irena se je že v štartu videlo, da je zrela za psihijatrijo. Neki ni ok z njo

  • Nevica 07:27 01.julij 2024.

    Žalostno!. Ampak to ničesar ne spremeni. Gospod ni ravno sanjski mož. Očitno mu primanjkujejo najbolj osnovne informacije o sobivanju in življenju na sploh. Če se ne bo potrudil malce intelektualno razgibati - se bodo vse zgodbe končale enako. Če pa ...prikaži več bo našel žensko, ki ne misli nič, se mu utegne nasmehniti sreča.