Magazin > VIP
4741 ogledov

Eno leto po smrti Matthewa Perryja sestra Caitlin prekinila molk

matthew perry Profimedia
Lani je njegova smrt šokirala ves svet. Sestra zvezdnika serije Prijatelji je po enem letu prekinila molk in spregovorila o izgubi.

28. oktobra 2023 je igralec serije Prijatelji Matthew Perry nepričakovano umrl na svojem domu v Los Angelesu. Star komaj 54 let je umrl zaradi akutnih učinkov ketamina. Novica, ki je šokirala ves svet, saj je Perry le nekaj mesecev pred tragično smrtjo izdal avtobiografijo "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", v kateri je odkrito pisal o svojih dolgoletnih težavah z odvisnostjo.

Od Perryjeve smrti je bilo aretiranih pet ljudi, ki so aktivno sodelovali pri pridobivanju mamil za igralca. Keith Morrison, njegov očim, je za Entertainment Weekly povedal: "Bili smo in smo še vedno zlomljeni zaradi Matthewove smrti, vendar nam je pomagalo, da so organi pregona njegov primer jemali zelo resno." 

Sedaj pa je o tragični izgubi prvič spregovorila tudi njegova sestra Caitlin. Skupaj z očimom nadaljuje dobrodelno organizacijo The Matthew Perry Foundation of Canada. Caitlin je za kanadsko izdajo revije Hello! prvič razkrila: "Delo, ki ga zdaj opravljam, je zelo sebično, ker se zdi, kot da sedim tik ob Matthewu in da vsak dan delam na nečem pomembnem." 

"Srečo imam, da ga imam ves čas zelo, zelo blizu in to je čudovito. Imel je sposobnost razsvetliti sobo. Ko so bili ljudje v sobi z njim, si lahko čutil to magnetno energijo. Vsi so imeli samo nasmeh na obrazu in vsrkavali vsako njegovo besedo," je še povedala o pokojnem bratu.

Očim Keith je v intervjuju za Hello! pojasnil, zakaj je zanj tako pomembno, da nadaljuje delo Matthewa Perryja. "Rad bi, da bi se ga spominjali kot nekoga, ki je naredil nekaj za pomoč ljudem, ki trpijo za odvisnostjo," je dejal. Čeprav se je Matthew vse življenje boril z odvisnostjo od drog, družina ni bila pripravljena na njegovo smrt. Nasprotno! "Ko je Matthew nenadoma umrl, je bil to neverjeten šok ... Vsakdo, ki je izgubil otroka, lahko reče, da je to uničujoče," je bil iskren Keith. 

Družina se je odločila obdržati Matthewovo srčno organizacijo in "narediti nekaj pomembnega" v njegovem imenu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice