Magazin > VIP
11252 ogledov

To slabo novico je pevec One Direction dobil dva dni pred smrtjo

liam payne Profimedia
Liam Payne naj bi vzel drogo, ki povzroča halucinacije.

Pretekli teden je odjeknila vest, da je v Argentini umrl 31-letni pevec fantovske skupine One Direction, Liam Payne. Padel je z balkona v svoji sobi, ki se je nahajala v tretjem nadstropju hotela.

Preiskovalci menijo, da je pevec skočil z balkona in da je bil po vsej verjetnosti pod vplivom drog, ki povzročajo halucinacije, poroča TMZ. Ali to drži, bo pokazala obdukcija.

Policija je sicer potrdila, da so v zvezdnikovi sobi našli zdravilo klonazepan, ki se uporablja za nadzorovanje epilepsije, mišičnih krčev in paničnih napadov.

Liam Payne je bil od leta 2010 do 2016 del skupine One Direction, ki je nato razpadla. Vsi člani so se lotili solo kariere, najbolj uspešen pri tem je bil Harry Styles, ki si je ime ustvaril tudi kot igralec.

Payne je po koncu kariere pri One Direction zamenjal glasbeno založbo. Zapustil je Sony in podpisal pogodbo s Capitol Records, ki spada pod okrilje Universal Music. Payne naj bi takrat prejel visok predujem, a se je pozneje izkazalo, da je z založbo sklenil slab posel. Kot poroča Daily Mail, so dva dni pred njegovo smrtjo z njim razdrli pogodbo. 

Daily Mail tudi piše, da je založba ustavila izdajo njegovega drugega albuma in da je pevca v začetku meseca zapustil tudi njegov tiskovni predstavnik. Ta naj bi dal odpoved, ko je proti pevcu pravne postopke sprožila njegova nekdanja partnerka Maya Henry. Payne naj bi jo nadlegoval zaradi knjige, ki jo je izdala maja. Več o tem TUKAJ

Kot je omenjenemu časniku povedal vir, se zdi, da je Liamova kariera, za katero se je trudil osem let, začela propadati, kar ga je verjetno izjemno potrlo. Kot je znano, je Liam nekaj ur pred smrtjo razgrajal v preddverju hotela, razbil pa naj bi tudi svojo hotelsko sobo. Kako je bila videti, si lahko ogledate TUKAJ

Payne je za seboj pustil 7-letnega sina, ki se mu je rodil v zvezi z zvezdnico Cheryl Cole.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.