Magazin > VIP
8153 ogledov

Ljubezen po domače: Šok, katero je izbral kmet Jože ...

ljubezen po domače Voyo/ zurnal24.si
Ta kmet je v šovu Ljubezen po domače že izbral svojo srčno izbranko.

Gledalci so včeraj ostali odprtih ust. Jože je naredil nekaj, česar nihče ni pričakoval. Anemari je povedal, da je zelo prijetna ženska, da ga je veliko naučila, a da bo "morala pozabiti na preteklost in ubrati svojo pot naprej". Rdečelasi Simoni je polaskal, da je "nasmejana, romantična in energična ženska", moti pa ga, da mora vedno imeti prav. Nato je presenetil in na romantični izlet povabil Simono ter s tem izločil Anemari, s katero je tekom celega šova vzdrževal močan erotični naboj.

jože mastnak Magazin Simona iz Ljubezni po domače: Jože ima tudi negativno, sovražno plat

Nad Jožetovo odločitvijo je bila presenečena celo Simona: "Čudeži se dogajajo. Včeraj sem hotela domov, evo, danes grem pa na romantičen izlet. Dobro, da nisem šla." Pričakuje, da se bodo na romantičnem izletu med njima kresale iskrice, obljublja celo ognjemet. Medtem ko Anemari ni bila povsem razočarana, saj pravi, da je v šovu  "dobila samozavest, ki sem jo dolgo iskala, saj sem bila v zakonu poniževana celih 13 let ".

ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice