Magazin > VIP
14330 ogledov

Kakšne besede Dragićeve izbranke, jasno je, da ga obožuje!

goran dragić Profimedia
Tako lepe besede mu je namenila za rojstni dan.

Goran Dragić je včeraj praznoval 38. rojstni dan, njegova srčna izbranka Greice Murphy pa mu je s prelepimi besedami čestitala tudi na Instagramu. "Vse najboljše!!!! Danes je tvoj dan in zahvaljujem se bogu, da je prekrižal najini poti in v moje življenje pripeljal tako neverjetno osebo. Tvoja energija, prijaznost, podpora in neomajna ljubezen mi pomenijo vse na svetu. Ko praznujemo tvoj posebni dan, razmišljam o lepih spominih, ki sva jih ustvarila skupaj, in se veselim nešteto novih, ki jih bova ustvarila v prihodnjih letih. Na zdravje in še eno leto ljubezni, smeha in neskončnih dogodivščin," je zapisala Dragićeva srčna izbranka in dodala kup foto spominov, iz katerih je razvidno, da par skupne trenutke preživlja zelo aktivno. V naravi, na potovanjih, izletih, skupaj pa si privoščita tudi kaj bolj duhovitega, kot je skok v pustne kostume.

Goran Dragić | Avtor: Instagram Instagram

Nedavno upokojeni slovenski košarkar Goran Dragić je ljubezensko razmerje z Greice potrdil februarja, in sicer z objavo romantične fotografije na Instagramu. Dragića se je s svetlolasko, ki se je pri 23 letih iz Brazilije preselila v ZDA, povezovalo že pred časom, potem ko sta se na Floridi skupaj udeležila slavnostnega dogodka ob upokojitvi dresa s številko nekdanjega soigralca Udonisa Haslema.  

Murphy, po rodu Brazilka, je podjetnica, investitorka, dobrodelnica in mati dveh sinov, Lucasa in Nicholasa. Tudi Goran ima z bivšo ženo Majo, s katero se je ločil leta 2021, dva otroka. Greice je sicer ustanoviteljica in izvršna direktorica nagrajenega zdravstvenega podjetja, ki spreminja način zagotavljanja storitev zdravstvene nege na domu za najbolj krhke bolnike. O tem je že pred petimi leti spregovorila na Youtubu in posnetki razkrivajo tudi, kako je bila videti takrat. Očitno je, da se svetlolasa lepotica, ki je danes v svojih štiridesetih, stara kot dobro vino. 

Komentarjev 3
  • nikica 00:13 08.maj 2024.

    Sej moraš bit slep ali neumen da ne vidiš zkj je z njim! Ampak ej, športniki niso nikoli bili znani kot inteligentni ljudje... zna vrtet žogo in to je vse kaj mu je mati narava podarila.

  • rafo 16:39 07.maj 2024.

    zaželimo jima srečo v ljubezni ,nespodobne komentarje pa zadržite zase

  • Soljatar 11:22 07.maj 2024.

    južnoameriška keš pička...popolnoma nezanimivo...

Sorodne novice