Magazin > VIP
80279 ogledov

Ne boste verjeli, kdo naj bi operiral princeso Kate

kate middleton Profimedia
Poseg je prestala 16. januarja.

22. marca je princesa Kate po večtedenskem ugibanju o njenem zdravstvenem stanju objavila video, v katerem je svetu sporočila, da ima raka. V zelo osebnem sporočilu, ki ga je BBC posnel pred gradom Windsor, je povedala, da so njeno stanje odkrili po večji operaciji trebuha januarja letos.

"To je bil seveda velik šok in z Williamom sva delala vse, kar je v najini moči, da bi vse uredila v dobro naše mlade družine," je dejala in dodala: "Kot si lahko predstavljate, je to trajalo. Potrebovala sem čas, da sem okrevala po večji operaciji in začela z zdravljenjem. Najpomembnejše pa je, da smo si vzeli čas, da smo Georgeu, Charlotte in Louisu vse razložili na način, ki je primeren zanje, in jim zagotovili, da bom v redu." Princesa je februarja začela s kemoterapijami.

Sedaj pa se je razvedelo, kdo je Kate operiral. Italijanski časnik "Gente" poroča, da je postopek izvedla italijanska ekipa specialistov z rimske klinike Gemelli. Bolnišnica uživa velik ugled in že desetletja skrbi za poglavarje katoliške cerkve. Papež Frančišek (87) je tam med drugim prestal operacijo črevesja. Na kliniki je bil julija 2021 in junija 2023. 

Revija Bunte dvomi, da ta podatek drži, saj ima dvor svojo ekipo zdravnikov. Res pa je, da v bolnišnici, v kateri so operirali Kate, dela veliko tujih strokovnjakov, zato napotitev zdravnikov v London ne bi bilo nič nenavadnega, je za Bild delo v kliniki komentiral bolnik. Poleg tega so družini Windsor odprta vsa vrata in na voljo vse možnosti, zato je povsem mogoče, da so izbrali novo ekipo zdravnikov. 

 

Komentarjev 9
  • Antivaxer 17:52 18.maj 2024.

    To ni zdravljenje, če ti odstranijo del telesa! O kemoterapiji bomo čez nekaj let brali, da je to bilo nekaj takega, kot to, da so ljudem dajali živo srebro kot eliksir... Danes obstajajo zelo uspešne stvari za zdravljenje raka vseh ...prikaži več vrst, vendar ph mafija to demonizira, saj njihov interes niso zdravi ljudje...

  • Ender3 15:37 18.maj 2024.

    Za rakave bolezni še noben zdravnik ni dovolj dober..

  • Toma 11:17 18.maj 2024.

    Mr. Bean?