Magazin > Film & Glasba & TV
19028 ogledov

Ljubezen po domače: Tako nizkotno se je gledalka spravila na Dorotejo

Doroteja Knehtl Osebni arhiv
Doroteja je dobila sporočilo, ki jo je pustilo brez besed …

"Hej, da ne pišem tako, da vsi vidijo … Sramoto si delaš … Ubrisana si do amena … Manekenka, kje punca, grda si ko, huh … Noter, zunaj, povsod si grda. Niti ene stvari na sebi nimaš lepe, ne notranjo, ne zunanjo,"  je le del besedila, ki ga je gledalka Aleksandra poslala resničnostni zvezdnici šova Ljubezen po domače Doroteji Knehtl, v katerem se je grdo spravila tudi na njena starša in zaključila: "Cela Slovenija se zgraža nad tabo. Zamisli se, sram te je lahko!"

Tanja Postružnik Koren Magazin Tanja Postružnik Koren iz Ljubezni po domače: "Komentarji bolijo"

Kaj je tako zelo razjezilo gledalko, ni napisala, se je pa v bran tekmovalcev glede zloveščih komentarjev prejšnji teden že postavila tudi voditeljica šova Ljubezen po domače Tanja Postružnik Koren: "Želim, da je to šov, da se imamo vsi dobro in da komentarji niso pod nivojem. Ne želim, da nas besede režejo, pač pa da smo drug do drugega prijazni in prizanesljivi. Preveč iščemo težave izven sebe, namesto, da bi se ukvarjali sami s seboj. Ljudje, ki nam ob sobotah zvečer lepšajo večere so tudi iz mesa in krvi. Vsi smo del tega šova in prav je, da to tako tudi jemljemo."

doroteja, renato lužar Prepoved približevanja Magazin Doroteja iz Ljubezni po domače o odnosu z očetom

Kaj pa si o tako krutih besedah misli Doroteja?  "Nimam besed o tem. Če šimfa, naj šimfa mene in ne vpleta moje družine. Ne pozna me in to piše, res smešno od nje, samo to lahko rečem. Sramota, da se je tako nizko spustila, v bistvo pa me nima pravice obsojati, ker me ne pozna. Če misli,  da me je s tem prizadela, se moti. Če je tako pogumna,  mi lahko to v živo pove. Seveda, vsak je pameten preko interneta, v živo si pa tako nič ne upa povedati," je mnenja svetlolaska. 

Komentarjev 9
  • Vesna Dolšak 00:19 26.maj 2018.

    Ta Doroteja res nima v zgornjem "nadstropju" vse poštimano kot je treba. Mislim, da bi rabila strokovno pomoč kakega psihiatra. Obnašanje v oddaji že ima takšno, da bog pomagaj. Če je pa ona manekenka, pol pa je res lahko vsaka. ...prikaži več Ni ne lepa, ne simpatična, ne privlačna, še "gršo" jo pa delo to njeno obnašanje, ki je res izpod vsake kritike. Tista gledalka Aleksandra se čisto nič ni zlagala v svojem pisanju.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:21 25.maj 2018.

    Glede na komentarje zgoraj,bom začel gledat,saj zgleda,da je zabava zagotovljena!

  • Majazmaja 09:05 25.maj 2018.

    In ne vem, če se je gledalka res 'nizkotno spravila nad Dorotejo.' Le povedala ji je, kar verjetno misli večina, ki jo gleda v šovu. Po drugi strani pa še vedno močno upam, da gre le za scenarij, po katerem ...prikaži več igra za večjo gledanost (in seveda plačilo). Če ne igra, pa ubogi ljudje okoli nje ...

Sorodne novice