Magazin
50160 ogledov

Po tragični novici se je oglasila hči Mance Košir: "Namesto sožalja ..."

Manca Košir Žurnal24
Umrla je Manca Košir, s posebnim zapisom na Facebooku se je od nje poslovila hči Tina Košir.

Danes nas je presenetila vest, da je boj z boleznijo izgubila Manca Košir, poslovila se je v 77. letu starosti. Smrt so potrdili v njeni družini, s čustvenim zapisom in fotografijo se je od mame poslovila hči Tina Košir. "Do zadnjega diha se je kopala v naši ljubezni. Ko se je temeljito okopala, je slekla zemeljsko telo kot mokre kopalke in se-stopila v Luč," je začela zapis Manci v slovo. 

"Namesto sožalja vas v skladu z njeno željo vabim k praznovanju njenega bivanja. Če tako začutite, zapišite v komentar, kako vas je navdihnila," je še pristavila. "Namesto rož pa vas vabim, da zasejete seme dobrega: naredite nekaj lepega za nekoga, nekomu iskreno nekaj ljubečega poveste. Naj zacveti ljubeča povezanost med nami!" je prosila.

Kot je dodala Mancina hči, bo pogreb javen in odprt za vse, ki se od nje želijo posloviti. O podrobnostih pogreba bodo javnost še obvestili. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Pierre 15:55 09.maj 2024.

    Miran, Manca je živela blizu naše hiše... prvič slišim da je bila Židinja. Pa tud če je bla!!! Za komentar ''dobra k...'' vas bo družina verjeno tožila

  • miran29 06:29 03.maj 2024.

    židi so v vseh medijih izdatno občudovani in zastopani....sicer pa...bila je vsaj dobra k...