Zdravje > Aktualno
3026 ogledov

Na trgu izdelek, ki škodi zdravju

Izdelka ne uporabljajte...

Na seznamu hitrega obveščanja o nevarnih izdelkih na skupnem evropskem trgu Rapex so tokrat trakovi za beljenje zob Crest. "Izdelek vsebuje vodikov peroksid v koncentraciji do 11.9 %. V primeru, da izdelek pogoltnete, lahko pride do draženja grla. Izdelek je škodljiv za zdravje in ne ustreza predpisom o varnosti kozmetičnih izdelkov," opozarjajo na Zvezi potrošnikov Slovenije (ZPS).

 | Avtor: Rapex Rapex

Podatki o izdelku v odpoklicu

Kategorija: Kozmetika
Izdelek: Trakovi za beljenje zob
Znamka: Crest
Ime: Whitestrips
Tip / številka modela: 1 Hour Express, Classic Vivid, Gentle Routine, Glamorous White, Professional Effects , Supreme Flexfit, Supreme Professional
Država porekla: ZDA

V primeru, da imate te trakove doma, jih ne uporabljajte. Lahko jih vrnete v trgovino kjer ste jih kupili, upravičeni ste do povrnitve kupnine, svetuje ZPS. 

kosmiči Zdravje Pazljivo, v kosmičih odkrili salmonelo Živila Škodljivo Zdravje Pozor, odpoklic živila zaradi previsoke vsebnosti joda nakupovalni voziček igrače Zdravje Pozor, ne kupujte tega izdelka
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.