Svet
5843 ogledov

Udaril medicinsko sestro, ker je brez njegovega privoljenja cepila ženo

Cepljenje, covid-19 Epa
Kanadska policija išče moškega, ki naj bi udaril medicinsko sestro, ker je cepila njegovo ženo "brez njegovega dovoljenja", poroča The Guardian. Do incidenta je prišlo v lekarni v Quebecu.

Kanadska policija išče moškega, ki naj bi udaril medicinsko sestro v obraz, ker je njegovi ženi brez njegovega soglasja dala cepivo proti covidu-19. Do incidenta je prišlo v mestu Sherbrooke. 

Osumljenec naj bi prišel v pisarno medicinske sestre, ki je zadolžena za cepljenje, in začel nanjo kričati. Bil je vidno šokiran, ker je bila žena v lekarni cepljena "brez njegovega dovoljenja", zato je medicinsko sestro udaril v obraz. Zdaj policija za pomoč pri iskanju prosi prebivalce. Napadalec naj bi imel kratke temne lase, temne oči, debele obrvi in ​​tetovažo na roki v obliki križa.

Medicinske sestre se sicer po vsem svetu soočajo z izgorelostjo na delovnem mestu. Več o tem, kako je v Sloveniji, si lahko preberete v članku Zapuščajo svoj poklic, ker ne zmorejo več.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • alen04 06:47 24.september 2021.

    Multi kulti obogatitev. Bravo uvozniki te golazni!!!!!

  • Avatar jate
    jate 20:57 23.september 2021.

    čaki malo ,meni se to zdi izmišljeno...tudi če se je žena cepila,.pa kaj potem,saj je polnoletna in sama odgovorna zase,,,pa ja ne bo moža uprašala za dovoljenje,če se lahko cepi..če je z njo vse v redu..razen v primreu.če je neprištevna ...prikaži več pa ima lahko moža za skrbnika v tem primeru bi morala sestra prašat za dovoljenje moža.

  • nikica 19:41 23.september 2021.

    Čak..... žena se pride cepit, potem pride pa njen mož in udari sestro, zdaj pa ga iščejo po opisu ? Zakaj ne vprašajo ženo kdo joj je mož???? Zakaj objavljate izmišljene novice???