Svet
4826 ogledov

Huda nesreča: avto pod vojaško vozilo, pet mrtvih, tudi trije otroci

Nesreča v Srbiji Instagram/192_rs
V trčenju vojaškega vozila in avtomobila pri kraju Ušće v osrednji Srbiji je v soboto umrlo pet ljudi, vključno s tremi otroki, so sporočile srbske oblasti. Mama umrlih otrok se v bolnišnici bori za življenje.

Najmanj ena oseba je bila huje poškodovana. Voznika vojaškega vozila so na podlagi suma povzročitve prometne nesreče pridržali, poročajo tuji mediji.

Po navedbah obrambnega ministrstva v Beogradu se je trčenje mobilnega protiletalskega sistema pasars in civilnega vozila zgodilo v soboto popoldne na Ibarski magistrali pri kraju Ušće, približno na pol poti med mestoma Kraljevo in Raška.

Iz splošne bolnišnice v Kraljevu so sporočili, da je v nesreči umrlo pet ljudi, vključno s tremi otroki, ena oseba pa je bila huje poškodovana, portal nova.rs piše, da je v nesreči nastradala pet članov družina, medtem ko N1 dodaja, da je šesta potnica v avtomobilu, mama umrlih otrok, huje poškodovana in se v bolnišnici bori za življenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

54-letnega voznika vojaškega vozila so pridržali zaradi suma ogrožanja varnosti in povzročitve prometne nesreče. Preiskava sicer še poteka. Domnevno naj bi osebni avtomobil zapeljal pod vojaško vozilo, to pa ga je zmečkalo.

dezurni@styria-media.si