Svet
35840 ogledov

Grozljiva nesreča: tragedija petčlanske družinice

Nesreča Fb
V soboto zjutraj se je pri sosedih zgodila huda prometna nesreča, ki je vse pretresla.

V soboto zjutraj se je na cesti Palermo-Sciacca zgodila tragična nesreča, kjer so življenje izgubile tri osebe. Kot poročajo italijanski mediji, je prišlo na državni cesti do silovitega trčenja med dvema osebnima voziloma. V enem je bil le voznik, 51-letni moški. V drugem vozilu je bila petčlanska družinica s tremi majhnimi otroki.

Borijo se za dve življenji

Nesreča, ki se je včeraj zgodila na območju Palerma, je vzela tri življenja, dva otroka sta še vedno v kritičnem stanju. V silovitem čelnem trčenju je življenje izgubil 51-letni voznik prvega vozila, poškodbam pa sta na kraju nesreče podlegla tudi starša treh otrok, 42-letna mati in 44-letni oče. 

Vsi trije otroci, ki so stari štiri, šest in osem let, so bili v nesreči hudo poškodovani, dva sta potrebovala hitro operacijo. Eden od otrok naj bi bil že izven smrtne nevarnosti, dva ostajata v kritičnem stanju. 

Italijanska policija Včeraj Svet Otrok padel z balkona, kjer se je igral brez nadzora Nesreča motorista Slovenija Huda nesreča, življenje izgubil vsega 21-letni fant avto cesta rdeči trikotnik okvara Slovenija Mladoletnica storila nekaj, česar 34-letni voznik ni pričakoval

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 2
  • Avatar jate
    jate 11:59 13.oktober 2024.

    bogi otroci

  • Avatar Metod Kvargl
    metod7 10:31 13.oktober 2024.

    Nič ne bi škodilo, če bi napisali, kako je prišlo do trčenja, kdo je bil kriv...?