Šport
5 ogledov

Zmajčice pohrustale Fram

Miša Marinček je zbrala kar 17 obramb. Žurnal24 main
Rokometašice ljubljanske Olimpije so uspešno debitirale v pokalu Challenge. Kar z 19 zadetki razlike so premagale islandski Fram, s katerim bodo znova igrale že v nedeljo.
 

Poglejte še ...

Druga plat: Miša Marinček

Rokometašice Olimpije so prvi tekmi drugega kroga evropskega pokala Challenge v Ljubljani premagale islandski Fram z 42:23 (22:13). Rokometašice Olimpije o svojih tekmicah iz dežele gejzirjev niso imele nobenih podatkov, zato so od prve minute zaigrale agresivno in na vso moč. Že po nekaj minutah igre je bilo jasno, da bo zmaga ostala na domačem igrišču, vprašanje je bilo le, kolikšna bo razlika. Na koncu je znašala velikih 19 golov, tako da bo jutrišnja povratna tekma zgolj formalnega značaja. Ljubljanski trener Robert Beguš je enakovredno porazdelil minutažo med svojimi izbrankami, ki so s hitro igro in ostrim ritmom brez večjih težav strle odpor gostij. Povratna tekma bo v nedeljo v Ljubljani, srečanje pa se bo v Hali Tivoli začelo ob 14.30.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.