Šport
13 ogledov

Posma ni več trener Olimpije

posma1_anpe_spo_140808 Žurnal24 main
Ameriški trener Tilie Olimpije Mike Posma se poslavlja od klopi ljubljanskega hokejskega kluba. Zanj je bilo usodnih šest porazov v ligi Ebel, ki jih je doživelo njegovo moštvo.
 
 

Po šestem porazu v sedmih tekmah je klubsko vodstvo preprosto moralo sprejeti odločitev, da se ta kriza prekine. Težko je bilo povleči to potezo.

Matjaž Sekelj

 
Po šestih porazih Tilie Olimpije v sedmih kolih lige Ebel se je zgodil premik. Lažje kot kopico igralcev je zamenjati trenerja. To se je tudi zgodilo, saj smo dobili informacijo, da Mike Posma odhaja z ljubljanske klopi. Še en dokaz več, kako kratka je v športu pot od raja do pekla. Še ob koncu lanske sezone ob boju za prvaka lige Ebel kovan v zvezde, zdaj nič več prikovan na Olimpijino klop ... Posma dopoldne ni vodil treninga svojih (nekdanjih) varovancev. Ob 14. uri je imel sestanek z Matjažem Sekljem, v kratkem si tako obetamo več informacij iz kluba. Medtem pa že lahko zapišemo, da bo začasni trener dosedanji pomočnik Bojan Zajc. Nov trener naj bi bil znan do nedelje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.