Šport
0 ogledov

Pokal dvignili Philliesi

Takole se je Chase Utely prebijal skozi množico navijačev in novinarjev po osvoj Žurnal24 main
Ekipa Philadelphia Phillies je letošnji prvak lige MLB v bejzbolu. V boju za dvig pokala je premagala moštvo Tampa Bay. Najkoristnejši igralec finala je postal Cole Hamels.

Zdaj ko so bejzbolisti ekipe Philadelphia Phillies v 104. finalu tega tekmovanja osvojili naslov v ligi MLB, bodo lahko v miru praznovali noč čarovnic. Težav s kostumi ne bodo imeli. Oblečeni bodo v prvake! V boju za naslov so s 4:1 v zmagah odpravili Tampa Bay Rayse. "Noro je bilo igrati zadnjo tekmo in zmagati na njej, vendar je zdaj končano. Dolgo smo čakali na naslov, a je bilo vredno,“ je dejal 45-letni član Philliesov Jamie Moyer.

V mislih je imel 28-letno čakanje na naslov, saj je bila ta nazadnje v vitrinah Philadelphie leta 1980. Tedaj je mladi Moyer "šprical“ šolo, da se je lahko udeležil proslave naslova. "Vedno sem verjel, da lahko postanemo prvaki in premagamo vsakogar“ je dejal trener zmagovalcev Charlie Manuel. "Da smo prišli do te točke, smo morali imeti izjemno sezono na več področjih. Zdaj vsak v državi ve, kdo smo,“ je dejal menedžer Tampa Baya Joe Maddon. Za najkoristnejšega igralca je bil razglašen Cole Hamels. Zadnja tekma se je sicer začela že v ponedeljek, vendar je bila zaradi slabega vremena prekinjena, a to ni ogrozilo slavja Philliesov, ki so delo dokončali v sredo zvečer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.