Šport
17 ogledov

Operacija da, operacija ne ...

Žurnal24 main
Nad rokometnim Zagrebom so se nagrmadili črni oblaki. Tako oboževani in težko pričakovani Ivano Balić, na katerem počivajo izjemne ambicije kluba in reprezentance, je poškodovan.
 

Preberite še ...

Domov zaradi sina

Na Hrvaškem so padli v pravo obsedeno kaotično stanje zaradi bolečega hrbta Ivana Balića. Jasno, gre za enega najboljših rokometašev na svetu in zaščitni znak tamkajšnjega rokometa. To je prvi razlog. Zagrebški rokometni klub jih ima še 800 tisoč, kolikor evrov je plačal za odškodnino. Seveda pa bo januarja na Hrvaškem tudi SP, ki si ga naši južni sosedje brez Ivana nočejo niti zamisliti, kaj šele odigrati. Zato so se v zadnjih dneh vsi mediji naenkrat sprevrgli v strokovno čtivo za medicino. In kaj so zadnje ugotovitve?

Potem ko je pred tremi dnevi sam glavni igralec zgodbe z žalostjo potrdil, da bo moral na operacijo, kar najverjetneje pomeni konec sanj o domačem SP, se je potek dogodkov spremenil. "Težave Ivana Balića bomo skušali rešiti s konservativnimi metodami, predvsem s fizično terapijo, intravenoznimi injekcijami in raztezanjem. Tako da operacija ta trenutek ne bo potrebna," je dejal direktor Zagreba C. O. Bartol Kaleb po sestanku z Balićem in Zagrebovim zdravniškim konzilijem. "Računamo, da bo Ivano čez dva tedna začel z lažjimi treningi," je še povedal Kaleb in pristavil: "To ni poškodba od včeraj, Balić je imel podobne težave že pred desetimi leti in pred letom in pol."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.