Šport > Nogomet
2 ogledov

Tudi Interblock stiska stiska

protega4_anpe_spo_031008_in Žurnal24 main
Večina slovenskih prvoligašev ima v teh težkih časih takšne in drugačne težave, izjema pa ni niti Interblock. Šiškarji bodo proračun nižali mladinskemu pogonu.
 
 

Delo v mladinskem nogometnem središču se bo dvignilo na višjo raven, vse ostale zadeve so bile plod nekega izbora.

Nenad Protega

 
Po naših informacijah ima NK Interblock kadrovske težave. Šiškarje je pred kratkim zapustil tudi Srečko Katanec. Nižanje proračuna naj bi doživel mladinski pogon. Ostalo bo le nekaj trenerjev, ki bodo prevzeli po dve ekipi hkrati, kar je sicer redko pri resnih klubih. "V mladinskem nogometnem središču smo naredili izbor, ki se bo izvajal vsako leto. Z mladimi namreč želimo delati kakovostno in v čim krajšem času priti na raven treniranja članskih ekip, saj v Sloveniji tega primanjkuje. Tako bo prihod med člane lažji. Če želimo iz svojega bazena črpati čim več igralcev, moramo to storiti čim prej," je povedal Nenad Protega, športni direktor Interblocka.

"Delo v mladinskem nogometnem središču se bo dvignilo na višjo raven, vse ostale zadeve so bile plod nekega izbora," je Protega med vrsticami priznal, da so se nekaterim trenerjem zahvalili za sodelovanje: "Tako pač je to v tem poslu. Kot pri igralcih in tudi pri trenerjih. Mi imamo v nekaterih generacijah po dve ekipi in ta dva trenerja med seboj sodelujeta. Če bo prišel še kak nov trener, bomo videli, a trenutno smo se odločili samo za enega. Številčno bomo tako verjetno imeli dva trenerja manj."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.