Šport > Nogomet
32 ogledov

Srebrnič bo vrtnica tri leta

srebrnic_main_fotosi_si Žurnal24 main
Novogoriški prvoligaš je začel priprave na novo sezono, ob tem pa podpisal triletno pogodbo z Miranom Srebrničem, ki je moštvo vodil že od odhoda Primoža Glihe naprej.

Tako kot večina slovenskih nogometnih prvoligašev so tudi igralci Gorice v ponedeljek začeli priprave na novo sezono. Vodstvo kluba je ob tem tudi uradno kot glavnega trenerja belo-modrih potrdilo Mirana Srebrniča, ki je v letošnji sezoni Novogoričane popeljal do drugega mesta v ligi in s tem do nastopa v novoustanovljeni evropski ligi. Srebrnič je s klubom, za katerega je dolga leta tudi igral, podpisal triletno pogodbo. Njegov pomočnik bo David Peršič, ki je Novogoričane s trenerske klopi vodil v začetku devetdesetih let, so sporočili iz kluba.

 
 

Zavedam se težkega položaja, toda s tem se ne smem obremenjevati.

Miran Srebrnič

 
"Po premoru imamo mesec dni časa, da se kar najbolje pripravimo. Zavedam se težkega položaja, toda s tem se ne smem obremenjevati. Želim si, da bi v klubu ostalo čim več nogometašev, ki so bili v preteklosti člani prvega moštva. K tem pa smo že takoj priključili tudi nekatere mladince, kot so Vetrih, brata Mevlja, Martinovič ter Mandič. Po zadnjih podatkih bomo celotne priprave opravili v Novi Gorici in okolici. Ta teden še ne bomo igrali tekme, morda pa bo prišla na vrsto že v naslednjem tednu," je za spletno stran goriškega kluba povedal Srebrnič.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.