Šport > Nogomet
205 ogledov

Pri samo 35 letih nenadoma umrl nekdanji reprezentant

Abdelaziz Barrada Profimedia
Po za zdaj še neuradnih informacijah je bil za nekdanjega maroškega reprezentanta usoden srčni zastoj.

Nekdanji maroški nogometni reprezentant Abdelaziz Barrada je tragično umrl v starosti 35 let, sta v četrtek sporočila kluba PSG in Marseille, za katera je igral v Franciji. "Počivaj v miru Abdelaziz," je Marseille zapisal na omrežju X, medtem ko je PSG dodal, da je v klubu "velika žalost" ob novici o njegovi smrti.

Barrada, rojen v Franciji, je kariero začel v Parizu pri PSG, nato pa se je preselil v Španijo h Getafeju. Po kratkem času pri Al Jaziri v Abu Dabiju se je leta 2014 vrnil v Francijo k Marseillu, vendar se je po dveh sezonah odpravil nazaj v Zaliv.

Za Maroko je med letoma 2012 in 2015 zbral 28 nastopov in dosegel štiri zadetke. Igral je tudi na olimpijskih igrah leta 2012 v Londonu, ko je zadel pri remiju s Hondurasom (2:2).

Leta 2021 je končal nogometno kariero in nato živel v Franciji. Natančen vzrok smrti ni znan, maroški mediji, med njimi tudi portal morrocoworldnews, pa poročajo, da je v Franciji utrpel nenaden srčni zastoj.

Maroška nogometna zveza se je na družbenih omrežjih poklonila igralcu in njegovo smrt označila za "veliko izgubo".

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice