Šport > Nogomet
15 ogledov

S Katancem v ZAE

stojanovic7_gk_spo_180608_teaser Žurnal24 main
Slaviša Stojanović ne bo sprejel ponudbe Olimpije, saj odhaja v tujino, potem ko je prekinil pogodbo s Celjani. Slave bi se skupaj s Srečkom Katancem utegnil preseliti v ZAE.

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da nekdanji trener Domžal in Celja, Slaviša Stojanović, ne bo sprejel ponudbe novega prvoligaša Olimpije, ampak odhaja v tujino. Kam, trenutno še ni znano. Stojanović se je v zadnjih dneh pogajal z Olimpijinim vodstvom, vendar očitno niso našli skupnega jezika. V torek je Stojanović prekinil sodelovanje s Celjani, na mizi pa naj bi imel konkretno ponudbo, da se skupaj s Srečkom Katancem preseli v Združene arabske emirate, kjer bi Katanec opravljal vlogo selektorja reprezentance, Stojanović pa bi bil njegov pomočnik. Odličnega trenerja, ki je v zadnjih dveh sezonah z Domžalami osvojil naslov državnih prvakov, smo želeli poklicati, a je njegov telefon zvonil v prazno. Priklicati smo želeli tudi našega nekdanjega selektorja, a je bil njegov telefon izklopljen.

Takšne usode pa nismo doživeli pri dolgoletnem Stojanovićevem sodelavcu Nenadu Protegi, zdaj športnem direktorju Interblocka: "Želim, da Slaviši odhod v tujino uspe. Pri tem je vedno pomembna sreča. Mislim, da je njegov pristop k delu takšen, da bi mu ob kančku sreče tudi uspelo." Kam točno odhaja Slaviša? "Nimam teh informacij, ampak dokler so informacije skrite, so resnejše," je bil skrivnosten Protega, ki je poudaril Stojanovićevo predanost delu, razmišljanje, razumevanje igre in spremljanje sodobnih trendov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.