Šport > Nogomet
16 ogledov

Ronaldova plača: 230 tisoč evrov na teden

Cristiano Ronaldo je vroča želja Florentina Pereza. Žurnal24 main
Predsednik Reala Florentino Perez je poklical v Manchester in se zanimal za Cristiana Ronalda. Ne le to: Realovi zdravniki so Ronalda že pregledali, kraljevi klub pa mu ponuja 230 tisoč na teden.
 

Chelsea zanima Aguero

Več angleških časnikov poroča, da je Chelsea Atleticu Madridu poslal ponudbo za Kuna Aguera. Ponujali naj bi 52 milijonov.

Florentino Perez, ki je znova prevzel vajeti v Realu iz Madrida, je že opravil svoj prvi veliki posel: v klub je za 65 milijonov evrov pripeljal Kakája. Obeta pa se še en z bliščem ovenčan prestop, saj Perez resno razmišlja in načrtuje, da bo med bele baletnike pripeljal Cristiana Ronalda. "Moj naslednji cilj je Ronaldo. Nisem še govoril z vodilnimi ljudmi Manchester Uniteda, to bom storil v naslednjih dneh," je Perez dejal za eno od španskih radijskih postaj: "Da, imamo namen pripeljati Cristiana Ronalda." Marca je pred kratkim poročala, da se je Perez že sestal z Davidom Gillom, direktorjem Manchestra, s katerim sta se dogovorila, da naj bi cena za Ronalda znašala 96 milijonov evrov. Nekateri drugi mediji, ki poročajo, da sestanka še ni bilo, pa navajajo ceno 89 milijonov evrov za Ronalda. Mediji navajajo tudi, da so Realovi zdravniki že pregledali Ronalda, posebej njegove prepone. In kar je najpomembneje – plača. Ta naj bi znašala toliko kot Kakájeva: 230 tisoč evrov na teden, kar je slab milijonček evrov na mesec.

Kot poroča časnik El Mundo Deportivo, sta se Barcelona in Inter Milan dogovorila za prestop švedskega napadalca Zlatana Ibrahimovića. Zdaj čakajo le še na privolitev kamerunskega napadalca Samuela Eto'oja, ki je prav tako vključen v ta transfer. Vprašanje sicer je, ali bo Samuel privolil v igranje v Interju, saj je po zadnjih podatkih za petletno pogodbo od Interja zahteval 65 milijonov evrov. Slednjega naj Inter ne bi bil pripravljen plačati. Poleg Eto'oja bi Inter v zameno za Ibrahimovića dobil še 10 milijonov evrov. Ta številka je občutno manjša od tiste, ki se je omenjala pred enim tednom. Takrat naj bi predsednik Interja Massimo Moratti zahteval 40 milijonov. Zlatan je večkrat poudarjal, da nima želje dolgo ostati v Milanu, saj si želi osvojiti Ligo prvakov. To naj bi veliko lažje dosegel z Barcelono.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.