Šport > Nogomet
8 ogledov

Real tudi prodaja

Javier Saviola zapušča Real iz Madrida. Žurnal24 main
Za vse nogometne zvezdnike, nove, stare in še posebej neuporabljene, v galaktičnem Realu iz Madrida preprosto ne bo prostora, zato se je začela razprodaja. Javier Saviola v Benfico.

Argentinski nogometaš Javier Saviola se po dveh letih v Realu seli v Benfico. Čeprav se je po medijih v zadnjem času omenjala možnost posoje, se je lizbonski klub odločil, da Argentinca kupi. Cena: pet milijonov evrov. V naslednjih dneh bo nekdanji beli baletnik odpotoval v portugalsko prestolnico, opravil zdravniški pregled, in če bo ta uspešen, se bo pridružil Pablu Aimarju, s katerim sta odlično sodelovala že v River Platu. Potem ko je Savilola zapustil Argentino, je bil šest sezon član Barcelone, od tega so ga Katalonci dvakrat posodili, Monacu in Sevilli. Pred dvema letoma se je preselil k Barceloninemu največjemu tekmecu, vendar prave priložnosti nikoli ni dobil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.