Šport > Nogomet
13 ogledov

Real najel posojilo za 76 milijonov

Ronaldo si v dresu Reala želi postati še boljši. Žurnal24 main
Ker Realov predsednik Florentino Perez to poletje naravnost razmetava z novci za okrepitve, je jasno, da mora denar zanje preprosto poiskati. Vir financiranja je našel v posojilu.

Časnik Marca poroča, da je ena od španskih bank madridskemu Realu odobrila posojilo v višini 76,6 milijona evrov. Najprej ga je potrdil upravni odbor, nato pa še odbor za posojila omenjene banke. Kot porok pri posojilu nastopa podjetje Mediapro, španska multimedijska komunikacijska korporacija, ki je lastnica avtorskih pravic za prenose tekem večine španskih klubov, med drugim tudi za Real Madrid. Marca poroča, da ima Real z navedeno korporacijo pogodbo v višini 600 milijonov evrov. Kot smo veliko pisali že v preteklih dneh, je kraljevi klub od vseh evropskih moštev najdejavnejši pri iskanju zvenečih okrepitev, saj je pripeljal že Kakája in Ronalda, omenjata pa se še David Villa in Zlatan Ibrahimović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.