Šport > Nogomet
0 ogledov

Raka ostaja, Breza prihaja

Ermin Raković ostaja interblockovec še dve leti. Žurnal24 main
Ermin Raković se zagotovo ne bo preselil v Olimpijo, saj je podaljšal pogodbo z Interblockom. V skladu s tradicijo zadnjih let pa so Ljubljančani enega igralca pripeljali tudi iz Domžal.

Nogometni klub Interblock se je za prihodnjo sezono okrepil še z dvema igralcema. Za nadaljnji dve leti je zvestobo klubu obljubil dosedanji kapetan Ermin Raković, Danijel Brezič pa je v vrsto pokalnih zmagovalcev prišel iz Domžal. "Vesel sem, da ostajam. Nisem ostal zaradi denarja, temveč zaradi tega, ker verjamem v projekt kluba. Moramo ustvariti delovno atmosfero, ki nam lahko prinese napredek," je ob podpisu pogodbe dejal Raković, medtem ko je Brezič povedal: "Želel sem v klub, ki je ambiciozen in urejen. Verjamem, da se lahko dobro dela le v takšni sredini, in to sem našel v Interblocku. Ne razmišljam o rezultatih, temveč le o delu in odrekanju."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.