Šport > Nogomet
7 ogledov

Poredni Drpić

Dino Drpić je tudi občasni hrvaški reprezentant. Žurnal24 main
Dino Drpić, Dinamov branilec, ki ga v ne posebej lepem spominu ohranjajo mariborski in domžalski nogometaši, se je zapletel v nevšečnosti zaradi prepiranja s policisti, ki so ga ustavili.
 

Preberite še ...

Zadnjica ga je drago stala

Nogometaš zagrebškega Dinama Dino Drpić, ki je v soboto popoldan zaradi žaljenja policistov pristal za zapahi, je pozno zvečer po plačilu kazni lahko odšel na prostost, je potrdila zagrebška policija. Drpića so policisti zaradi prometnega prekrška zaustavili blizu zagrebškega predela Šestine, kjer živi, okoli 15. ure, ker je domnevno vozil prehitro in se ob tem pogovarjal po mobilnem telefonu.

Drpić je nato žalil policiste, ki so ga zato aretirali in privedli na policijsko postajo. Na policijsko postajo je "v moralno oporo" svojemu varovancu prišel tudi Zdravko Mamić, ki pa je ostro zanikal, da zaradi tega, da bi skušal karkoli ukrepati, rekoč, da je zakon za vse enak. Drpić je šel pred sodnika za prekrške že okoli 20. ure, po plačilu denarne kazni pa so ga policisti izpustili na prostost. Iz zagrebške policije so poudarili, da je šlo za običajen postopek v primeru storjenega prometnega prekrška, preden je Drpić začel žaliti policiste.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.