Šport > Nogomet
16 ogledov

Pomočnik znan, trener pa še ne

Franci Zavrl bo znova stvarnik velike Olimpije. Žurnal24 main
Skupščina nogometnega kluba Olimpija je rešila kar nekaj neznank, vseh pa niti slučajno ne. Franci Zavrl je predsednik, Simon Sešlar športni direktor, Safet Hadžić pa pomočnik trenerja.

Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija Ljubljana je na današnji skupščini za novega športnega direktorja imenoval Simona Sešlarja, ob tem pa je Katarina Benedik predsedniško mesto v klubu prepustila nekdanjemu prvemu možu zeleno-belega kluba Franciju Zavrlu. Kot je bilo pričakovati, na skupščini še niso obelodanili imena novega trenerja. Potrdili so le, da bo vlogo pomočnika trenerja opravljal Safet Hadžić. Za službo glavnega trenerja je med najresnejšimi kandidati nekdanji strateg Domžal in Celja Slaviša Stojanović, ki naj bi dokončno odločitev o nadaljevanju trenerske kariere sporočil v nedeljo. Na mizi ima namreč tudi ponudbo iz Združenih arabskih emiratov, kamor naj bi se preselil skupaj s Srečkom Katancem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.