Šport > Nogomet
13 ogledov

Otipaval nasprotnika?

Carlos Alberto še v majici Werderja, ki ga je zapustil pozimi. Žurnal24 main
Na brazilskih nogometnih igriščih se zgodi marsikaj. Zgodilo se je tudi malce bolj konkretno trepljenje po zadnjici, ki ga je disciplinska komisija kaznovala z osmimi tekmami neigranja.

Trepljanja po zadnji plati v športu niso nobena redkost. Včasih kot znak opravičila, drugič spodbude, tretjič dviga soigralčeve samozavesti. Napadalec brazilskega kluba Botafogo Carlos Alberto, ki ga je v Brazilijo sicer posodil Werder, pa si je privoščil nekoliko konkretnejši izlet svoje roke na zadnjico nasprotnega branilca. Ta se je le nasmejal, z njim pa se ni strinjala disciplinska komisija brazilske nogometne zveze, ki je napadalca kaznovala s kar osmimi tekmami prepovedi nastopanja zaradi "nemoralnega obnašanja na nogometnem igrišču“. "Seveda je šlo za šalo. Tej potezi so se nasmehnili celo nasprotni igralci. Disciplinska komisija se s takšnimi stvarmi zagotovo ne bi smela ukvarjati,“ je o "incidentu“ dejal Nery Franco, trener Botafoga, ki je na odločitev komisije seveda vložil pritožbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.