Šport > Nogomet
0 ogledov

Mršav remi

interblock_primorje_main_bot Žurnal24 main
Na tekmi, ki je bila pred tedni odpovedana zaradi premočne burje, sta se pomerila ajdovsko Primorje in ptujska Drava. Nekaj sto gledalcev v Ajdovščini ni videlo zadetkov.

Na zaostali tekmi PrveLige Telekom Slovenije sta se v Ajdovščini pomerila Primorje in Drava. Tekma se je končala brez zadetkov v mreži Danisa Baloha in Tomaža Murka. Domači strateg Pavel Pinni se je tudi tokrat odločil za določene spremembe na igralnih mestih, ki pa vseeno niso prinesle napredka v igri.

 Ajdovci so spet igrali slabo, nepovezano in z mnogo začetniških napak, medtem ko so bili gostje, vsaj v prvem delu, veliko bolj konkretni. Že v 20. sekundi tekme je Ogu streljal čez gol, isti igralec pa je nato iz bližine zadel še vratnico. Tudi Marko Drevenšek je bil blizu zadetku, edini pravi napadalec v gostujoči vrsti Semler pa je zgrešil pravzaprav nemogoče. V drugem delu so se ptujčani zaprli, napadi rdeče-črnih pa so bili jalovi. Poskusi Edina Šaranovića in Igorja Krstiča niso obrodili sadov. Po 12 kolih je sicer na vrhu Maribor, ki je zbral 25 točk, druga je Nafta z dvema manj, tretje pa Domžale z 19 točkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.