Šport > Nogomet
1 ogledov

Chris Bosh prvič igral nogomet

Steve Nash je zelo domač tudi z nogometno žogo. Žurnal24 main
V spodnjem videu imate edinstveno priložnost, da si ogledate nogometno tekmo najboljših košarkarjev in nogometašev sveta. Henry, Zanetti, Cordoba, Mutu vs. Nash, Bosh, Parker ...

Če ste še pred kratkim dvomili, da nogomet ne more opravljati vloge združevalca in povezovalca različnih športov, po ogledu spodnjega videa ne boste več. V New Yorku so se namreč zbrali nekateri nogometni zvezdniki, ki so se pomešali z mojstri oranžne žoge iz lige NBA. Vsi skupaj so se razdelili na dve ekipi in se pomerili v nogometnih veščinah. Zabave je bilo na pretek, dogodek pa je imel tudi dobrodelno noto, saj so športniki zbirali denar za dobrodelni funadaciji Claudia Reyne in Steva Nasha. In kdo je pravzaprav brcal sredi New Yorka? Nogometaše so zastopali Claudio Reyna, Thierry Henry, Javier Zanetti, Salomon Kalou, Ryan Babel, Giovanni van Bronckhurst, Mathieu Flamini, Ivan Cordoba, Adrian Mutu in Edgar Davids, košarkarje pa Steve Nash, Tony Parker, Jason Kidd, Grant Hill, Chris Bosh in Raja Bell. Za Bosha je bila to še posebej velika pustolivščina, saj je po lastnih besedah nogomet igral prvič. In še zmagovalec: ekipa Claudia Reyne, ki je slavila z 8:5.



Strel Chrisa Bosha z glavo


Kazenski strel Steva Nasha

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.