Šport > Nogomet
367 ogledov

Šeško kljub porazu s to potezo navdušil splet

Benjamin Šeško RB Leipzig Liverpool Profimedia Benjamin Šeško na tekmi proti Liverpoolu.
Slovenski nogometni zvezdnik Benjamin Šeško je na tekmi proti Liverpoolu s svojimi fizičnimi sposobnostmi spet začudil svet.

V sredo zvečer je RB Leipzig v okviru 3. kola Lige prvakov gostil Liverpool in vpisal tretji poraz (0:1). Po madridskem Atléticu in Juventusu je bil od "rdečih bikov" za en gol boljši tudi angleški velikan.

Benjamin Šeško ni povečal svojega strelskega izkupička v elitnem tekmovanju, na igrišču je ostal do 74. minute. Kljub neučinkovitosti je Radečan poskrbel za nekaj vzdihov občinstva.

V eni od akcij je slovenski napadalec ob umirjanju žoge skočil zares visoko, da je okroglo usnje ujel s svojo desnico. Trenutek je ovekovečil fotografski objektiv in prizor se je začel širiti po spletu.

"Šeškov odriv ...," so ob fotografiji zapisali administratorji profila EuroFoot na družbenem omrežju X in besede pospremili z znakom začudenja.

Benjamin Šeško RB Leipzig Liverpool | Avtor: X X

RB Leipzig je po težkem razporedu na začetku ligaškega dela Lige prvakov pri dnu lestvice, a ga v naslednjih tednih čakajo lažje tekme. 

Sledeče srečanje v evropskem tekmovanju bo ekipa iz vzhodne Nemčije odigrala v Veliki Britaniji, ko se bo v Glasgowu pomerila s škotskim prvakom Celticom. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 12:50 24.oktober 2024.

    Dobro, da imajo o kom in čem še pisati razen o hebenim Dončiću..

Sorodne novice