Šport
0 ogledov

Nasprotnika ni dobro videl

Andy Roddick je za poraz, poleg dobre igre nasprotnika, okrivil predvsem slabo v Žurnal24 main
Gael Monfils se je v četrtfinale Odprtega prvenstva Francije prebil prek Andyja Roddicka, ta pa je razkril vzroke, zakaj se je moral posloviti od Roland Garrosa.

Francoski teniški igralec Gael Monfils si je kot zadnji izboril nastop v četrtfinalu, kjer ga čaka drugi igralec sveta Roger Federer. Med osem najboljših je Francoz prišel prek Andyja Roddicka, ki do ponedeljka na Rolandu Garrosu letos ni izgubil niti niza, kljub temu pa Monfilsu ni bil enakovreden nasprotnik, bilo je 6:4, 6:2 in 6:3. "Od drugega niza naprej je bila vidljivost res slaba. Od sodnika Moline sem zahteval, naj ukrepa, vendar iz tega ni bilo nič," je po dvoboju dejal Roddick, za katerega je francosko občinstvo izkoristilo vsak trenutek, da ga izžvižga: "To je bila Monfilsova velika prednost, vendar ni kaj, to je normalno," je dodal Roddick in še pohvalil Francoza: "Pokriva lahko res velik del igrišča. Poleg tega je odlično serviral in ob takšnem razpletu dogodkov so bile moje možnosti majhne."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.