Šport > Košarka
1 ogledov

Zmagi v Milwaukee in Oklahomo

Kevin Durant se je s svojo Oklahomo veselil krstne zmage v sezoni. Žurnal24 main
V nedeljo ponoči sta bili v ligi NBA na sporedu le dve tekmi. Na prvi je Milwaukee ugnal New York, na drugi pa Oklahoma Minnesoto. Četverica Slovencev je v noči na ponedeljek počivala.
 

Liga NBA

New York : Milwaukee 86:94
Oklahoma : Minnesota 88:85

Čeprav so Slovenci v NBA v noči na ponedeljek počivali in čeprav sta bili odigrani le dve tekmi, to še ne pomeni, da sta bili ti dve nezanimivi. Bucksi so premagali New York Knickse s 94:86. K zmagi sta največ, 18 točk, prispevala Richard Jefersson in Ramon Sessions, več kot 10 točk pa so dosegli kar vsi člani prve peterke Milwaukeeja, za nameček pa še rezervist Luc Mbah a Moute. Ob tem je imela zmagovalna ekipa kar 50 skokov, Kratkohlačniki pa 41. V zadnjih sezonah so bili Bucksi znani kot ena od najslabših ekip lige, letos pa so ta element izjemno popravili, saj so lansko povprečje prejetih točk zmanjšali za osem. V drugi tekmi je Oklahoma za prvo zmago v sezoni in zgodovini ugnala Minnesoto z 88:85. K zmagi je branilec Oklahome Kevin Durant prispeval 18 točk, Nick Collison pa jih je dodal deset in prav tolikokrat uspešno skočil. Pri nekdanjem klubu Raša Nesterovića je Al Jefferson dal 24 točk.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.