Šport > Košarka
694 ogledov

Luka Dončić kot še nikoli, slovenski trener pazi nanj tudi v Dallasu

Luka Dončić trening X Luka Dončić na treningu.
Slovenski zvezdnik Luka Dončić bo v noči na petek začel svojo sedmo sezono v ligi NBA. Ljubljančan je v odlični formi.

Luka Dončić je zaradi poškodbe izpustil vse pripravljalne tekme Dallas Mavericks. V noči na petek po srednjeevropskem času bo vendarle na voljo trenerju Jasonu Kiddu za uvodno tekmo rednega dela lige NBA, ko bo Dallas gostil San Antonio Spurs.

Pred letošnjo sezono Dončić ni imel reprezentančnega turnirja, nazadnje je bil aktiven v začetku julija v za Slovenijo neuspešnih kvalifikacijah za olimpijske igre. Prosti čas je izkoristil za dobro fizično pripravo.

Na počitnicah na Krku je najel dvorano za zasebne treninge, med bivanjem v Ljubljani je formo pilil s košarkarji Ilirije. Poleg tega je nad Dončićevimi treningi bdel kondicijski trener Anže Maček.

Maček je z Dončićem sodeloval že v slovenski reprezentanci, zdaj sodeluje tudi pri trenažnem procesu v okviru moštva Mavericks. 

Franšiza je na svojih družbenih kanalih objavila nekaj prizorov s treninga, na katerem Maček pazi na pravilno izvedbo Dončićevih vaj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice