Šport > Košarka
1498 ogledov

Takšna je zdaj zdravstvena situacija pri Dončiću

Dončić Profimedia
Dončićeva poškodba je praktično že sanirana.

Luka Dončić se pred začetkom nove sezone v ligi NBA ubada s poškodbo mečne mišice. Čeprav najverjetneje v predsezoni ne bo zaigral, Dallas se bo nocoj pomeril še z Milwaukeejem, pa naj bi bil nared za prvo tekmo, ko bodo Mavericks naslednji teden v noči s četrtka na petek gostili San Antonio.

Slovenski zvezdnik je zadnji trening sicer že opravil z ekipo.

"Videli bomo, kako se bo počutil jutri, a je opravil celoten trening in deloval zelo, zelo dobro. Najverjetneje jutri vseeno ne bo zaigral," je po včerajšnjem treningu o zdravstvenem stanju svojega prvega zvezdnika dejal trener NBA podprvakov Jason Kidd. Ob pomembnosti slovenskega asa je povsem razumljivo, da pri franšizi iz Teksasa ničesar ne želijo tvegati.

Dallas je v pripravah na novo sezono doslej odigral tri tekme in prav vse tudi izgubil. Poleg Dončića so tekme sicer izpuščali tudi ostali zvezdniki moštva.

Liga NBA se bo začela v sredo zjutraj po srednjeevropskem času, ko se bodo branilci lovorike iz Bostona pomerili s precej okrepljenimi New York Knicks.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice