Šport
0 ogledov

Končana serija Flamesov

Na tekmi med Anaheimom in Calgaryjem so zapele tudi pesti. Žurnal24 main
Med najzanimivejšimi srečanji v ligi NHL sta bili sinoči tekmi Anaheima in Calgaryja, kjer se je končala zmagovita serija Flamesov, ter Detroita in Vancouvra, kjer so zmagala Rdeča krila.
 

Liga NHL

Philadelphia : Edmonton 4:5
Carolina : Toronto 6:4
Atlanta : Florida 5:3
Anaheim : Calgary 3:2
Colorado : San Jose 3:5
Vancouver : Detroit 2:3

V ligi NHL so hokejisti minulo noč palice zavihteli šestkrat. Detroit je v Vancouvru zmagal s 3:2 Zadeli so Mikhael Samuelsson, Brian Rafalski in Henrik Zetterberg. Za domače sta bila uspešna Henrik Sedin in Kyle Welwood. Po drugi tretjini so Rdeča krila že vodila s 3:1, nato je Kanadčanom v sedmi minuti zadnjega dela igre še uspelo znižati izid, to pa je bilo tudi vse. Chris Osgood je obranil 25 strelov, Roberto Luongo pa 20. "Igra z igralcem več je naša prednost na vseh tekmah. Ko pa imaš tako izjemen večer in izkoristiš vse izključitve, potem obstajajo zares dobre možnosti za zmago," je povedal Brian Rafalski. Anaheim je premagal Calgary prav tako s 3:2 in prekinil šest tekem trajajočo serijo zmag gostov. Tako je nadaljeval svojo pozitivno serijo v Anaheimu, kjer je Flamese premagal v zadnjih osmih srečanjih. Za zmagovalce so zadeli Ryan Getzlaf, Chris Pronger in Ryan Carter, za Flamese pa sta bila uspešna Curtis Glencross in Todd Bertuzzi. Izkazala sta se tudi oba vratarja: tako Mikka Kiprusoff kot Jean-Sebastian Giguere sta zbrala po 34 obramb. "Dobro nam gre, vsak od nas prispeva k temu. Smo zelo samozavestni in tako tudi igramo," je dejal Getzlaf.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.