Šport
3 ogledov

Kokain v Boonenu

Tom Boonen se je izgovoril, da mu je bil kokain podtaknjen v pijačo v restavraci Žurnal24 main
Pri belgijskem kolesarju Tomu Boonenu so pristojni organi našli sledove kokaina, ki naj bi ga užival vsaj nekaj mesecev. Kolesar je ob tem dejal, da so mu drogo podtaknili v pijačo.

Belgijski kolesar Tom Boonen, nekdanji svetovni prvak, je bil maja pozitiven na dopinškem testu, ki je pokazal, da so v njegovem telesu prisotni sledovi kokaina. Kolesar je jemanje drog zanikal, a rezultati preiskave njegovih las so vendarle pokazali, da je kokain užival vsaj nekaj mesecev, poroča spletna stran sportwereld.be.

Boonen se ni počutil krivega po dopinškem testu, ki ga niso izvedli v času dirk, zato mu ne grozijo nikakršne sankcije. Dejal je, da so mu drogo v restavraciji podtaknili v pijačo. Preiskovalci zgodbi niso verjeli, zato so zahtevali preiskavo las, ki pa je zanikala kolesarjevo nedolžnost. "Boonen kokaina ni užival le enkrat, ampak je to delal vsaj nekaj mesecev. Potem je s tem prenehal, saj pri novih laseh ni sledov droge," je dejal eden od preiskovalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.