Šport
20 ogledov

Brazilcev ni pretental

Ahmed Al-Mohamadi je osramočen zapustil igrišče. Žurnal24 main
Simuliranje je zelo pogost pojav v nogometu. Ahmedu Al-Mohamadiju, članu nogometne reprezentance Egipta, proti Braziliji ni uspelo pretentati nasprotnikov in sodnika Howarda Webba.
Egipčan Ahmed Al-Mohamadi ni prav znan nogometaš, vsekakor pa je pretkan. To je dokazal na ponedeljkovi tekmi svoje reprezentance z Brazilijo, ko je po igranju z roko na golovi črti, s katerim je preprečil zadetek kariok, nekaj sekund le opazoval, kaj se dogaja, nato pa se je, kot da bi bil zaposlen v SNG Drama, prijel za glavo in igral poškodbo misleč, da mu bo sodnik nasedel in pozabil na njegovo kazen. Skoraj bi mu uspelo, vendar je pravici zadostil četrti sodnik, ki je po ogledu počasnega posnetka glavnemu delivcu pravice Howardu Webbu sugeriral, kaj se je resnično zgodilo, ta pa je prvotno odločitev o kotu za Brazilijo pretvoril v 11-metrovko in rdeči karton za "igralca". Več si oglejte v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.