Slovenija
11870 ogledov

Drama v Mariboru, policija išče moškega z zeleno kapuco

Policijske luči Profimedia
Na glavi je imel zeleno kapuco, obraz pa prekrit s črno masko.

Danes okrog 18.15 ure je neznanec oropal bencinski servis na Čufarjevi cesti v Mariboru. 

Kot so pojasnili policisti, je moški vstopil do prodajnega pulta bencinskega servisa ter tam zaposleni osebi zagrozil, naj mu izroči denar. Po tem, ko je dobil denar, je peš zbežal v smeri Greenwiške ceste.

Zdaj policisti prosijo za pomoč. Po doslej zbranih informacijah je osumljenec suhe postave, visok približno 180 oz. 190 cm, oblečen v črno bundo, sive jeans hlače, ki so na kolenih raztrgane. Obut je bil v gležnarje. Na glavi je imel zeleno kapuco, obraz pa prekrit s črno masko. Osumljenec je govoril polomljeno slovenščino, so še dodali in pozvali vse, ki bi imeli koristne informacije o izvršenem kaznivem dejanju, naj pokličejo interventno številko 113.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 5
  • Idioti 15:44 25.november 2023.

    To je navijač naše Olimpije . Pa kje ste videl , da se na Jesenicama in Maribori nosi karkoli zelenega. Še v trgovinah nimaš nič v tej barvi za kupit !

  • Avatar NickMason
    NickMason 10:29 25.november 2023.

    Kot da je težko oponašat slabo govorico,potem se preobleče in živi naprej normalno in troši denar.Iskali bosta koga potem.Tako da je to lahko storil kdorkoli

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 23:32 24.november 2023.

    Polomljena Slovenščina in zelena kapuca seveda še ne pomeni, da je storilec islamski migrant, SDSsovski "omladinac" ali "Čefur", je pa seveda to možno..Je pa seveda možno tudi da gre za zavajanje in je pod kapuco čistokrvni Slovenec ali Nemec, Avstrijec itd...