Projekti
19 ogledov

Urejeno neurejena

frizura_divja Shutterstock
Divja pričeska najbolj pristaja trikotni in srčasti obliki obraza, pri kateri se lahko s stopničastim striženjem doseže zadosten volumen in tako vzpostavi potrebno ravnovesje.

"Mladosten, neukročen videz, kot ga ima Avril Lavigne, predstavlja videz uličnih bojevnic, katerih pričeske so videti kot urejeno neurejene," je pojasnila Mira Simič iz frizerskega salona MiSi, kjer bodo dobitnice glavnih nagrad Glamurozne preobrazbe s pričesko preobrazili v glamurozno Naomi Campbell, seksi Christino Aguilera in divjo Avril Lavigne. Kot nam je zaupala Simičeva, divjo pričesko dobimo s stopničastim striženjem in različnimi barvnimi odtenki, najbolj pa pristaja trikotni in srčasti obliki obraza, "pri kateri lahko s stopničastim striženjem dosežemo zadosten volumen las in tako vzpostavimo potrebno ravnovesje", pravi Simičeva.

Najbolj divje s prameni
"Še bolj divji videz bodo poudarili Crazy color prameni," je prepričana Simičeva, ki za urejeno in hkrati divjo pričesko priporoča redno uporabo maske za lase in seruma za konice, po umivanju las pa peno za utrjevanje. "Lase za divjo pričesko posušite tako, da imate glavo obrnjeno navzdol, z roko pa rahlo dvigujte lase proti glavi," svetuje Simičeva. Pričesko na koncu fiksirajte z lakom za lase.